Yolanda Fashion Modevakschool

3 november 2012

Druk met de opleidingen, lingerie, nieuw logo komt eraan...

Er wordt de laatste tijd niet zo heel veel door mij op de blog gezet en dat komt eigenlijk omdat ik veel werk op de achtergrond heb.

Er hebben zich veel cursisten aangemeld voor de opleidingen COSTUMIERE en LINGERIE , dat houdt nogal veel nakijk- en begeleidingswerk in. Heel erg leuk, maar kost gewoon tijd.

Daarnaast komt de LINGERIEWORKSHOP er aan, dus patronen tekenen, materialen bestellen, etc.
Ook leuk, alleen kan je hiervan nog weinig zien.

Andere resultaten heb je al wel kunnen zien. Ik heb de 2e ELODIE jurkje af en mag nu weer 2 TECKELJASJES maken, maar aangezien die er hetzelfde uitzien als de anderen die hier op de website staan... Is dat niet zo vernieuwd.

Als  laatste wordt er binnenkort een nieuw LOGO gepresenteerd. Komende week volgen de voorstellen... Als dat rond is, moet er ook nog een nieuwe website komen...namelijk: www.yolandafashion.nl.

Actie genoeg dus, en naast de gewone administratie nog zat plannen om zelf leuke dingen te maken.
Ik heb nog genoeg materiaal liggen om leuke beha's te maken en die kan ik wel gebruiken.
Maar ook op het stoffenspektakel leuk geslaagd met allerlei stofjes. Ik wil nog een nieuwe winterjas maken, gekleurde jeansbroeken, tricotjasjes en shirts....

Maar wie verkoopt er zakjes tijd?... want mijn zoons willen ook nog allebei een trui met angrybird erop....

Gr. Yolanda
1 opmerking:

Crealiertje zei

Wat leuk dat je er aardig wat. Cursisten bij hebt gekregen die een opleiding willen volgen. En ja "tijd" als ik daar een site van tegen kom waar we dat kunnen kopen dan stuur ik de link gelijk naar je toe.

Gr. Diane