Yolanda Fashion Modevakschool

23 oktober 2012

Zoooo...herfstvakantie

Daar had ik echt naar uitgekeken... Veel vrije tijd, helaas geen tienermaailes door te weinig aanmeldingen.... Maar wel lekker veel tijd om mijn ding te kunnen doen...

Maar mijn vrije tijd vliegt weg... zonder er maar iets voor hoeven te doen, waar blijft die tijd en hoe ga ik al mijn leuke plannen realiseren.

Wel heb ik de afgelopen tijd nog wat dingen maakt. Ik heb een jurkje voor een klant gemaakt, een rood /witte elodie. Zij had mijn voorbeeld gezien en wilde er graag een voor haar kleindochter... Ik mag er nu nog een gaam maken voor haar andere kleindochter.

Daarnaast heb ik mijn PTT stof maar opgemaakt aan twee memoborden. De tas ligt nog te wachten om afgemaakt te worden. Maar deze twee memoborden zorgen ervoor dat ik mijn stoffencollectie mooi kan presenteren aan de cursisten.... al zie je dan niks meer van mijn memoborden....
Voor mezelf heb ik nog een jurk uit de KNIPMODE gemaakt in die mooie kleur petrol.
Bleek dat ik nog een broek in de kast had hangen van dezelfde kleur en de gebreide stof in mijn kast past er ook precies bij. Al vind ik het model er niet bij passen.Daarnaast was ik het zat dat mijn zoon al 6 weken in joggingbroeken loopt. Broeken zat in de kast, maar geen een die er past met een gipsen been... dus besloot ik voor de verjaardag van oma, maar een broek te maken met 1 wijde pijp met ritsluiting. Niet een hele bijzondere broek, dat willen ze tegenwoordig niet meer, maar wel 1 waarvan ik straks de pijp weer smaller kan maken.
Hopelijk nog maar 4 weken te gaan zodat hij zijn gewone broeken weer aankan.

Wel ben ik in desparate need voor nieuwe beha's. Patroon is getekend maar het op stof leggen en naaien.. daar kan ik nog geen rust, tijd voor vinden. Gelukkig heeft mijn moeder een hunkemoller bon gewonnen en komt er binnenkort toch een beha in de kast.

De LINGERIEWORKSHOP gaat wel door, de data zijn bekend. Hiervoor mag ik ook nog enkele patronen gaan tekenen...
en nog COSTUMIERE boeken nakijken...mijn vakantieweek is goed gevuld.

Oh ja en ik wilde me toch ook nog een beetje ontspannen... met de kids..


Fijne vakantie en geniet van de foto's!

Gr. Yolanda

Geen opmerkingen: