Yolanda Fashion Modevakschool

22 juni 2012

Wat moet je nou aan? (Conclusie shirt)

Net als iedereen zit ik me iedere dag af te vragen wat aan te trekken. De ene dag kan je zowat je winterkleren aan en de andere dag nog net niet je bikini... twijfel twijfel twijfel.
Ik wist dan ook niet wat ik zou maken van een leuk tricot stofje.... Kleren voor een warm land heb ik ook nog nodig... maar dit is eindelijk het resultaat geworden.
Een t-shirt uit de Knipmode van juli met kortere mouw.Conclusie na 1 uur dragen:

Leuk model shirt, maar draagbaar is het niet. De verlaagde kant heeft alleen maar de neiging om van je schouder af te vallen.
Ik heb het shirt al aangepast met als gevolg dat de zijnaad naar voren komt en de schoudernaad aan 1 kant steeds lager komt te zitten. Mooi is het niet meer.
Al deze aanpassingen veranderen niets aan het feit dat die schouder maar blijft afzakken. Elastiek in de schoudernaad.... werkt ook niet. Dus leuk shirt voor het soppen... maar meer heb je er niet aan.

2 opmerkingen:

Jos zei

Hoe zit dit patroon? Is toch een grote maten model uit de laatste knip? Zit er over te denken, maar weet niet of ie nauwsluitend valt.

Yolanda Fashion zei

Het is met 44 die ik verkleind heb en dan zit ie natuurlijk strak. maar je kan er niet alle beha's onder hebben, dan zie je aan 1 kant een bandje..