Yolanda Fashion Modevakschool

4 juli 2012

Vakantie, Braderie Naaldwijk en nieuwe stoffenwinkel Poeldijk

De laatste twee lessen zijn de komende dagen en dan hebben we weer een schooljaar afgesloten. Er zijn weer veel mooie dingen gemaakt en niet eens alles is op de blog gezet.

We gaan nu eerst even lekker genieten van de komende vakantie, echter deze is niet geheel vrij van werk.

Ten eerste is er nog de tienernaailes op 30 juli en 1 aug aanstaande... Maar ook de spanning om alles af te hebben voor de Braderie van Naaldwijk.
Op 17 en 18 aug ga ik daar staan met een stand, ter promotie van mijn naailessen en mijn naamsbekendheid. Dit dankzij EPI Naaldwijk en Angelique van der Broek.

Als pronkstuk ga ik daar staan met een soortgelijk wit jasje, de bustier van onderstaande trouwjurk en met de burda rok.. Aangevuld met kledingstukken van cursisten, zoals de schortjes, jongensbroekje, elodie of de Tiana jurk.


Gelukkig helpen de cursisten ook met het bemannen van de Kraam, zoals Annie. Sandra, Tamara en Diane, maar zorgt bij Tante Toos Poeldijk en het Naaicentrum te Naaldwijk voor de mooie aankleding.

Het Naaicentrum is wel bekend (winkelcentrum de Tuinen) maar de nieuwe STOFFENWINKEL in POELDIJK nog niet. Dat is BIJ TANTE TOOS, Voorstraat 92. Let op zij heeft beperkte openingstijden.Rest mij niet anders dan jullie een fijne vakantie te wensen en tot 20 augustus a.s. Dan beginnen de lessen weer.

Gr. Yolanda

Geen opmerkingen: